Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призна, че някои съдии са

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призна, че някои съдии са
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Някои съдии са зависими

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призна, че някои съдии са подвластни. Вече някогашният член на Изпълкома на БФС изясни, че това всички го знаят. Доказателства обаче по този начин и няма. Ексцентричният футболен началник даде мнението си и за мача със Спартак Вн, приключил 2:2.
" Казах на момчетата да внимават, тъй като това са най-опасните срещи. Противникът се затваря нормално, играеш пред неговото наказателно поле, една контраофанзива и те връщат в първи клас. После изравняваш, отново ти повеждат, отново гониш. Мога да имам искания към съдията, само че той не повлия на крайния излаз на мача, ние сами загубихме 2 т. Казал съм си мнението за Кашай, не значи, че то е меродавно, само че има избрани съдии, които са подвластни - всички го знаем. Разчитах, че като става началник на съдиите, има някаква последователност, хората от съдийството са му споделили, само че той взема решение да бъде по този начин, както той желае ", разгласи Стефанов.
" Всички момчета заслужават да играят и знаят каква работа би трябвало да правят. Много битка, само че не толкоз качества в мача. Гледаме напред и към идващия дуел. Опитахме се с по-бързите хора да избягаме на тяхната отбрана, само че не се получи. Нямахме обаче централизация в избрани моменти, само че резултатът е законосъобразен ", съобщи треньорът на " белите " Златомир Загорчич.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР