Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи предложение на предстоящия Конгрес

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи предложение на предстоящия Конгрес
Коментари Харесай

Венцеслав Стефанов пред БНТ: Моето предложение е на този Конгрес да няма тъмни стаи, в които да се гласува

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи предложение на идния Конгрес на Българския футболен съюз (БФС) на 15 март, когато би трябвало да бъде определен нов президент на централата, да няма тъмни стаички, където делегатите да гласоподава.

Ръководителят на " Белия клуб " показа за своята концепция в телефонен диалог за Българска национална телевизия, в който той показа и своите претекстове

" Моето предложение за този Конгрес е да няма да тъмни стаи, тъй като всички приказват за бистрота и истина. Има хора, които в тези стаички снимат и по-късно демонстрират за кого са дали своят вот. Ако някой желае да има тъмни стаи, то тогава той желае да прави нещо нередовно. Нека всичко да бъде като на Конгресите на ФИФА и УЕФА - заставаш на подиума, гласуваш и пускаш бюлетината в урната ", съобщи Стефанов.

В същото време босът на Славия разяснява и борба за президентския пост в БФС, като още веднъж затвърди поддръжката си за Михаил Касабов и изрази още мнение, че Стилиян Петров би имал огромен триумф, в случай че се бе кандидатирал.

" Михаил Касабов е нашият любимец, а към този момент хората ще решат дали да заложат на опита и сигурността или ще търсят други разновидности ", сподели предприемачът.

" Убеден съм, че в случай че Стилиян Петров бе оповестил екипа на Димитър Бербатов, то щеше да има доста огромен триумф ", безапелационен е президентът на " белите "

Запитан за своето мнение по отношение на различен от претендентите да оглавят БФС Георги Иванов-Гонзо, Венцеслав Стефанов отговори по този начин: " Георги е кадърно момче, само че няма опит ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР