Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи остро изказване по адрес

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи остро изказване по адрес
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Благо се прави на клоун, не бих го направил никога с русата Златка

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи остро изявление по адрес на юношата на " белите " Благой Георгиев. В момента някогашният национал се изявява в " Биг Брадър ", където е участник дружно с гаджето си Златка Райкова.

" Дали виждам " Биг Брадър " с продукта на Славия Благой Георгиев? Аз съм го не запомнил този артикул. Или най-малко този артикул не е нашият артикул. Той се самопокани на тържествата след спечелването на Купата на България. Нямам нищо срещу него, само че ми падна доста в очите. Това за мен е проваляне, аз в никакъв случай не бих го направил - нито с русата Златка, нито с черната, нито с кестенявата.

И други момчета са влизали в шоуто, но да си като прибавка на някоя дама... Ето, и Петко (Петко Димитров) беше с жена си, но изглеждаше по различен метод. Не съм си развалил връзките с Благо. Мисля, че с цел да е Благо дотук, има част от гения му и другото е мое дело.

Когато виждаш, че зарязва жена си с две деца, зарязва другата с едно дете, идва тук да се прави на смешник в " Биг Брадър ", продава къщата да остави децата си... Не е моят Благо това. Не е този Благо, който аз познавах ", съобщи с известна доза горест шефът на Славия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР