Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи футболни прогнози за идващата

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи футболни прогнози за идващата
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Лудогорец ще е шампион и ще спори с ЦСКА за купата, целувачи на задници сготвиха Боби

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи футболни прогнози за идващата 2020 година пред Sportal.bg . Босът на " белите " приказва и за свадите, довели до отдръпването от власт на Борислав Михайлов. Стефанов изрази оптимизъм, казвайки, че от ден на ден родни клубове залагат на български футболисти в съставите си.

" Можем да кажем, че 2019 година беше добра. Ще я запомня най-много с някои недотам правилни неща, които се случиха в Българския футболен съюз и с това, че виждам първите кълнове, че стартират да се постановат български футболист в тимовете, виждам първите лястовици.

Според мен Боби Михайлов стана жертва през тази година. Жертва на неточни хора, сготвиха го всякакви тукашни, дето вървят единствено да намират недостатъци и целуват задници някому. Те считат, че по този метод ще се харесат на обществеността. А те до момента не са дали една стотинка за спорт, не са създали нищо за футбола, за младите, само че постоянно са били псевдоспециалисти. Все по-често се сещам за думите на Гриша Ганчев за къщичката за пиленца. Тия, които сготвиха Боби, не са създали нито една къщурка обаче дават ум и приказват какви ли не небивалици, с цел да се докарат някому.

Прогнозата ми за следващата година е, че Лудогорец ще бъде първенец. За Купата на България мисля, че битката ще бъде сред Лудогорец и ЦСКА на Гришата. Дано се класираме за Евро 2020, само че щом Майкъла го сподели пред вашата медия… Той е като вуйна Ванга. Проблемът е като идем на европейското, какво ще вършим ", съобщи Венцеслав Стефанов пред Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР