Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред вчерашния двубой на

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред вчерашния двубой на
Коментари Харесай

Венци Стефанов за мача с македонците: Съдията ни попречи!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява пред вчерашния дуел на националния тим на България в Лигата на нациите. " Лъвовете " приключиха 1:1 със Северна Македония в Разград. Според боса на най-стария софийски клуб арбитърът Жереми Пиняр е ощетил нашите с отсъжданията си.

" На моменти тимът на Северна Македония беше по-нападателният, с повече хъс, само че в случай че бяха отсъдени две нарушавания, резултатът щеше да бъде в интерес на България. Реално пред нашата врата нямаше съществени голови рискове.

Съдията несъмнено им оказа помощ - несъмнено. Дузпата за мен е стопроцентова! Ударът беше по посока на вратата и такива измислени работи като прилепнала ръка - цялостни нелепости и простотии! Прилепнала е различен път. Като цяло оценката ми за нашите е позитивна.

Моето родословие е от Битоля, само че аз не съм македонец, аз съм българин! Тези шматки, дето се вършат на огромни патриоти, да знаят, че Северна Македония е Югозападна България. Казвам си истината, дреме ми на шапката. Знам къде е била столицата на цар Самуил и знам, че Северна Македония е Югозападна България. Както споделих, потеклото ми е от Битоля, само че там не стъпвам! Преди години веднъж отидох да си видя родата, почнаха да ме стопират и да ме ревизират дали не съм разузнавач. Представяте ли си защо лудост приказваме ", съобщи пред Спортал Венцеслав Стефанов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР