Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори след равенството 1:1 с

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори след равенството 1:1 с
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Не си правим сметки без кръчмар! И за ЦСКА, и за Левски трябва да има сериозни санкции

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов приказва след равенството 1:1 с Локомотив (Пловдив). Според боса на " белите " тимът е подходил великодушно и по тази причина е бил осъден от съперника. 

Стефанов разяснява борбата за първата шестица в efbet Лига, както и тази за шампионската купа сред Лудогорец и ЦСКА - София. Той съобщи, че към момента чака " сини " и " червени " да платят вредите, които техните почитатели нанесоха на стадиона в " Овча купел ".
 Късна драма сред Славия и Локо (Пловдив) остави интригата за топ 6 за последния кръг Късна драма сред Славия и Локо (Пловдив) остави интригата за топ 6 за последния кръг
" Когато не вкараш, ти вкарват. Хората са споделили - вързан поп, спокойно село. Вкарай два-три гола и след това си прави каквото искаш. Ние великодушно пропущаме и по тази причина по този начин се получава.

Ако аз съм старши треньор, ще ти кажа какво мисля. Събраха се доста мачове, в които изпускаме самодейността в последните минути и съперникът бележи. Дано се поучат от грешките си.
 Загорчич: Искахме трите точки и го показахме Загорчич: Искахме трите точки и го показахме
Тези сметки за първата шестица са малко без кръчмар. Като правиш такива сметки, постоянно става неточност. Ние би трябвало да си играем и да бием, пък да става каквото ще. Лошото е, че в доста мачове не съумяваме да си вземем това, което ни се поставя. От началото на пролетния полусезон някъде ни ощетиха, някъде се самоубихме. Тук, в един мач, съперникът имаше едно състояние и то стана гол. За страдание най-после ние сме от губещата страна с късата съчка.
6  Славия: Локомотив (Пловдив)
Те от Левски още не са платили счупените седалки, ти за ЦСКА питаш. Имаш да взимаш. Те не са ни платили за Андреа Христов от Италия, от Полша за Нгуена - въобще хората си я карат през пръсти лека-полека. Дай Боже ФИФА, УЕФА и способените органи в нашата страна да ударят по масата, тъй като това демонстрира, че законите и редът не се съблюдават.
 БФС наказа ЦСКА - София с два мача без аудитория, БФС наказа ЦСКА - София с два мача без аудитория, " алените " олекнаха с над 15 000 лв.
И за ЦСКА, и за Левски би трябвало да има съществени наказания, тъй като да счупиш непозната благосъстоятелност безнаказано, а по-късно да претендираш, че наказването ти е огромно, е безсрамие, голямо безсрамие. Уважавам доста публиката на ЦСКА и не чаках, че ще създадат това, което направиха.

При Ботев имаше дълго чакан стадион. Ние също доста чакаме, само че за нас няма ред. До ЦСКА и Лудогорец - това беше мач, в който трябваше да се реши кой да бъде първи и кой втори. Лудогорец си взе своето и ЦСКА би трябвало да е догонващ, което е по-трудно.
46  Ботев (Пловдив) 0:1 Левски I
Ако Лудогорец продължава като нас аристократично да пропуща положения, може да ги накаже някой много по-непретенциозен от ЦСКА ", съобщи Венци Стефанов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР