Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе много афектиран от съдийството

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе много афектиран от съдийството
Коментари Харесай

Венци: Колят БГ отборите в Европа като гергьовденски агнета, предупредиха ме, че италианското менте ще ни “отреже главите”

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе доста обиден от съдийството в срещата реванш от втория прелиминарен кръг сред белите и Хайдук, която приключи 3:2 в интерес на хърватите. Босът на българския отбор разгласи пред Sportal.bg, че родните клубове се колят “като герговденски агнета” от реферите в Европа, визирайки съдийството на мачовете МОЛ Види - Лудогорец и Славия - Хайдук.

“Режат главите на българските тимове в Европа като гергьовденски агнета. Така се случи и в Будапеща, и в София. Исакм да попитам какво прави тази шматка Марк Бата за родния футбол? Докога ще го поносим. Крайно време е да го изритаме, защото единствено взима националните пари и нищо не прави. Всички страни работят за своите тимове, а той нищо не прави”, сподели Стефанов, след което продължи:

“Другия път в случай че играем с Хайдук, ще предложа президентът на хърватите да свири мача. На него му имам по-голямо доверие, че ще управлява по-добре от това италианско менте, което през днешния ден ни “отряза главите”, добави президентът на Славия във връзка рефера на днешния мач Даниеле Довери.

“Не желая да подценявам триумфа на Хайдук, само че малко трябваше да ги побутне, с цел да завоюват мача. Все отново играем с тим от страна международен вицешампион. Още преди мача знаех, че ще ни “заколят”, защото другари от Сърбия ми споделиха, че съдията ще свири за Хайдук и ще “отреже главата” на Славия. Защо не ни оставиха да играем? Ние сме тим без интернационален опит и нямаме чак толкоз класа.

Иначе съм удовлетворен, че момчетата се раздадоха, само че не ни разрешиха да преминем този кръг. Не желаех съдийска поддръжка. Ако беше свирил обективно, щеше да е задоволително да прескочим тази фаза на турнира”, приключи Стефанов пред Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР