Президентът на САЩ подписа бюджета за 2021 г., който включва

...
Президентът на САЩ подписа бюджета за 2021 г., който включва
Коментари Харесай

Тръмп подписа бюджета за 2021 година

Президентът на Съединени американски щати подписа бюджета за 2021 година, който включва пакета от 900 милиарда $ за икономическа помощ в отговор на пандемията от ковид, оповестиха от Белият дом.
По-рано за това оповестиха Си Ен Ен и други международни медии.
 Републиканци в Съединени американски щати упорстват Тръмп да помилва Сноудън Републиканци в Съединени американски щати упорстват Тръмп да помилва Сноудън
Конгресмени републиканци са поискали от американския президент Доналд Тръмп да помилва Едуард Сноудън, написа Politico. Това са сенатор...
Отбелязва се, че президентът е подписал законопроекта в истинския му тип, предусещащ заплащане в размер на 600 $ на човек, вместо поисканите по-рано от Тръмп 2 000 $. Пакетът за икономическа помощ е част от бюджет от 1,4 трилиона $, който ще разреши на държавното управление да работи до септември 2021 година. Със единодушието си да подпише документа, се счита, че Тръмп е обезпечил съглашение, че договарянията за спомагателна икономическа помощ ще продължат.
По-рано президентът направи видеопослание, в което назова пакетът за икономическа помощ " позор " и подлага на критика бюджета за 2021 година, който преди този момент беше признат от двете камари на Конгреса. Законопроектът, който беше договарян месеци сред демократите, републиканците и администрацията на Тръмп, планува да заплати на американците по 600 $ икономическа помощ. Тръмп разкритикува тази сума и изиска заплащане от 2000 $ на човек.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР