Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви в Ричфийлд, щата Охайо,

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви в Ричфийлд, щата Охайо,
Коментари Харесай

Тръмп: Може да си тръгнем от Сирия много скоро

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи в Ричфийлд, щата Охайо, че Съединени американски щати може да се отдръпват от Сирия след разгрома на групировката " Ислямска страна " (ИД).
" Ние изпускаме духа от ИД, ще напуснем Сирия доста скоро ", сподели Тръмп.
Той даде обещание, че групировката ще загуби изцяло цялата завзета от нея територия. " Но ние се каним да тръгнем от там доста скоро, с цел да се върнем в нашата страна, на която принадлежим, в която желаеме да живеем ", заключи президентът.
В момента сили на Съединени американски щати се намират в източната Съединени американски щати на Сирия, като оказват помощ на Свободните сирийски сили да управляват най-богатия регион на нефт. Демаркационната линия по отношение на режима на Башар Асад върви почти по линията на брега на река Ефрат, а най-голямата конфликтна точка е Дейр ез-Зор - там, където преди по-малко от два месеца имаше кървясъл конфликт с съветските наемници от " Вагнер ", които бяха разрушени и съгласно разнообразни оценки дадоха сред 100 и 200 жертви, въпреки Москва да признава единствено за 11.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР