Президентът на САЩ Доналд Тръмп вчера отново отправи критики към

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп вчера отново отправи критики към
Коментари Харесай

Тръмп недоволен от главния прокурор, ще го уволнява

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп през вчерашния ден още веднъж насочи рецензии към министъра на правораздаването и основен прокурор Джеф Сешънс, съобщи Асошиейтед прес.

Тръмп написа в Туитър, че Сешънс е " притиснат ". Според някои източници той обмисля дали да уволни дългогодишния си покровител, показва АП.

Пред хора от близкото си обграждане през последните дни президентът заговорил за възможните последствия от уволняване на Сешънс. АП цитира три източника, които са разговаряли с Тръмп по въпроса.

Те обаче показват, че той постоянно приказва за промени в екипа си, само че по-късно не подхваща нищо и е допустимо и този път да не последват промени, прибавя АП.

Ройтерс цитира говорителката на Белия дом Сара Сандърс, че Сешънс е бил през вчерашния ден в Белия дом, само че не се е срещнал с президента. Тя повтори, че Тръмп недоволства против решението на Сешънс да се отдръпна от следствието на министерството на правораздаването за съветска интервенция в изборния развой в Съединени американски щати през 2016 година

Сешънс сподели предходната седмица, че харесва работата си и ще продължи да служи в държавното управление, припомня Ройтерс.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР