Президентът на САЩ Доналд Тръмп публикува видеообръщение във връзка с

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп публикува видеообръщение във връзка с
Коментари Харесай

Доналд Тръмп с видеообръщение след скандала със Зеленски

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласява видеообръщение по отношение на решението на демократите в Съединени американски щати да образуват следствие за импийчмънт, заяви РИА Новости.

" Това, което се случва в този момент, е една голяма машинация в историята на американската политика. Демократите желаят да ви лишават оръжията, вашето опазване на здравето, вашите гласове, вашата независимост, вашите съдии. Те желаят да вземат всичко. Ние в никакъв случай няма да допуснем това да се случи ", сподели
Тръмп и за следващ път повтори, че републиканците се пробват да " пресушат блатото ", тъй като " страната е сложена на карта ".



" Всичко е доста просто. Опитват се да ме спрат, тъй като се боря за вас . Никога няма да позволи това ", приключва апелът си американският президент за по-малко от 40 секунди. 
 
They are trying to stop ME, because I am fighting for YOU!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)

Видеообръщението на Тръмп се появи на фона на абсурда, за к ойто се твърди, че укрива записи на диалозите на Тръмп с водачите на Украйна, Русия и Саудитска Арабия. -->

Разговорът сред президентите на Съединени американски щати и Украйна Доналд Тръмп и Владимир Зеленски се оказа под светлината на прожекторите след известия в медиите , че чиновник от разузнаването го намира за притеснителен и изпрати тъжба до управлението. В сряда бе оповестена стенограма на телефонния диалог, а в четвъртък и самата тъжба.



От оповестената стенограма стана ясно, че Тръмп е разговарял със Зеленски за о бстоятелствата към уволнението на някогашния украински общоприет прокурор Виктор Шокин, който проверява активността на компанията „ Буризма “, измежду чиито шефове е и синът на Байдън, както и делата на самия Хънтър Байдън.

Демократите започнаха импийчмънт против Тръмп в Камарата на представителите, като го упрекнаха, че желае помощ от непознатото държавно управление , с цел да се намеси в изборите посредством опит да дискредитира Байдън. Тръмп отхвърля изказванията.

Междувременно специфичният представител на Съединени американски щати за Украйна Кърт Волкър, упоменат в жалбата, подаде оставка. Освен това, като част от парламентарното следствие, демократите приканиха за предоставяне на показания от държавния секретар на Съединени американски щати Майк Помпео , от Кърт Волкър, както и от юриста на Тръмп Руди Джулиани, който съгласно създателя на анонимното недоволство изигра основна роля в реализирането на желанията на президента. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР