Президентът на САЩ Доналд Тръмп предупреди, че на страната предстоят

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп предупреди, че на страната предстоят
Коментари Харесай

Доналд Тръмп за COVID-19: За САЩ предстоят най-трудните седмици

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп предизвести, че на страната предстоят най-трудните седмици, свързани с пандемията от ковид.

По последни данни инфектираните с COVID-19 в Съединени американски щати са над 300 000, а умрелите – близо 8500.

Същевременно той изрази възходящо неспокойствие по отношение на ограниченията за обществено разграничаване и съобщи, че няма самообладание стопанската система да проработи още веднъж, съобщи Асошиейтед прес.
Трагичен връх в Съединени американски щати: 1480 жертви за 24 часа от COVID-19 С това общият брой на умрелите от вируса в Съединените щати към този момент е 7406 по данни на Университета "Джон Хопкинс "
" Ще има доста гибел, за злощастие. Ще има доста гибел. Тази страна не е основана, с цел да бъде затворена. Така единствено предизвикваме щета на хората. Не може лекът да бъде по-лош от казуса. Не може да разрушим страната си. Не може да позволим това да продължава с месеци. В даден миг някои сложни решения ще би трябвало да бъдат взети. Ние би трябвало да се върнем към работа ", съобщи американският президент по време на постоянния си брифинг за пандемията.

Тръмп упрекна някои щати, че желаят повече медицински материали, в сравнение с действително имат потребност. " Страховете от дефицит доведоха до раздути претенциия ", сподели той.
Напрежение сред Съединени американски щати и Германия поради конфискация на медицински маски Берлин упрекна Щатите в „ пиратство “ след спряна доставка на към този момент платени 200 000 маски
Президентът на Съединени американски щати още веднъж похвали изгодата от лекарството, употребявано срещу малария, ревматоиден артрит и лупус – хидроксихлорохин.
Внасяме от Китай хидроксихлорохин сулфат и азитромицин за битка с ковид Ако в три следващи дни броят на инфектираните спада, ограниченията могат да бъдат свалени, уточни Борисов
Той добави, че федералното държавно управление разполага с 29 милиона дози и посочи, че през вчерашния ден е помолил премиера на Индия Нарендра Моди да анулира възбраната, наложена на американска поръчка за медикамента.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 503 0 17 34 Света 1 202 433 990 64 729 246 638 Заразени* Нови Починали България 503 0 17 Света 1 202 433 990 64 729
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР