Президентът на САЩ Доналд Тръмп предложи приятелството и партньорството на

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп предложи приятелството и партньорството на
Коментари Харесай

Тръм обяви в Давос: Америка на първо място не означава самотна Америка

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп предложи " другарството и партньорството на Америка " на света при дебютното си появяване пред международния бизнес хайлайф на Световния стопански конгрес в швейцарския град Давос, изтъквайки: " Америка преди всичко не значи самотна Америка ".

" Светът става очевидец на възраждането на мощна и просперираща Америка. Америка е отворена за бизнес и ние сме още веднъж конкурентни ", добави той в речта си пред Световния стопански конгрес.

" Като президент на Съединени американски щати аз постоянно ще слагам Америка преди всичко. Точно както водачите на другите страни би трябвало да слагат своите страни преди всичко ", уточни още Тръмп, като означи, че е пристигнал в Давос, с цел да показа американските ползи, само че също по този начин да удостовери съществуващите партньорства.

Американският президент траял с обобщението на стъпките, които неговата администрация е подхванала, с цел да понижи регулациите и налозите, за да даде подтик на стопанската система и да разреши на служащите да запазят за себе си повече от парите, които печелят.

Тръмп прикани международната общественост да работи дружно, с цел да сътвори свят, който е " безвреден от изолираните режими и тероризма ".

Държавният глава на Съединени американски щати подчертал значимостта да се работи в посока унищожаване на нуклеарните оръжия на Северна Корея и прикани американските съдружници и сътрудници да предотвратят създаването на нуклеарни оръжия от страна на Иран.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР