Президентът на САЩ Доналд Тръмп потвърди днес, че китайските високопоставени

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп потвърди днес, че китайските високопоставени
Коментари Харесай

Тръмп в Туитър: Китайците идват за търговско споразумение

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп удостовери през днешния ден, че китайските високопоставени лица, които се чака във Вашингтон на следващия ден и вдругиден за нов кръг от комерсиалните договаряния, идват, с цел да реализиран комерсиално съглашение, съобщи Франс прес.
" Китай преди малко ни осведоми, че идват в Съединени американски щати за съглашение ", написа Тръмп в Туитър.
Според Тръмп Пекин се е върнал към поетите задължения по време на предходните кръгове договаряния поради " откровената вяра, че биха могли да договарят с Джоузеф Байдън (кандидат за президентските избори през 2020 година) или един от тези слаби демократи и като последица да продължат да крадат от Съединени американски щати (500 милиарда $ всяка година) през идващите години ".
" Знаете, че тая няма да я бъде ", съобщи Тръмп.
В неделя, американският президент разгласи в Туитър в допълнение нарастване на митата от 10 до 25 % върху артикули за 200 милиарда $, което би трябвало да влезе в действие от 10 май. Информацията за новите мита към този момент е оповестена във Федералния указател на Съединени американски щати, заяви Ройтерс. Тръмп ускорява внезапно натиска върху Пекин, с цел да реализира комерсиално съглашение, отбелязва организацията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР