Президентът на САЩ Доналд Тръмп посети щата Калифорния, за да

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп посети щата Калифорния, за да
Коментари Харесай

Доналд Тръмп разгледа прототипите на оградата с Мексико

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп посети щата Калифорния, с цел да прегледа прототипи на стената, която желае да бъде издигната по границата с Мексико.

След среща със чиновници на граничната работа на Съединените щати, които му демонстрираха осем разнообразни разновидността на оборудването, Тръмп уточни, че “някои от тях са много положителни, а други – не толкова”, съобщи.

“Но когато строим, ние желаеме най-хубавото! Интересното е, че тези, които се отличават като по-добри разновидности, не са най-скъпите – нещо, което ми допада”, уточни Тръмп, както и дефинира като “фантастични” високите сред пет и половина и 9 метра и 10 сантиметра, прототипи. Според президента би било добре и стената да бъде транспарантна, с цел да могат граничните патрули да виждат какво се случва от другата й страна.

Американският държавен глава, който посети Калифорния за първи път, откогато стана президент, беше посрещнат от митинги от двете страни на границата.

“Мексико би трябвало да каже на Тръмп, че стената няма да спре мигрантите! Нека не забравяме, че тя единствено ще сътвори разделяне. А към момента има рани, които не са заздравели”, посочи протестиращ от Мексико.

“Режимът на Тръмп и Пенс е фашистки! Тази стена е идеологически знак, а освен преграда – тя е паметник на расизма и на превъзходството на бялата раса, както и част от акция за етническо разчистване”, безапелационна по време на демонстрацията беше жена, живееща в щата Калифорния.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР