Президентът на САЩ Доналд Тръмп отправи нови нападки срещу председателката

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отправи нови нападки срещу председателката
Коментари Харесай

Тръмп с нови нападки към Нанси Пелоси, била се побъркала

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп насочи нови нападки против председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси , предадоха Агенция Франс Прес и Ройтерс.

" Наблюдавам я от дълго време. Тя не е същият човек. Побъркала се е ", съобщи Тръмп по време на изказване за пакет с помощи за американските фермери, наранени от комерсиалната война с Китай. Президентът на Съединени американски щати направи това изказване няколко часа, откакто нощес Пелоси сложи под подозрение психическото му равновесие и прикани фамилията му да се намеси, отбелязва Агенция Франс Прес.
 Gulliver/Getty Images
Тръмп добави, че демократите го атакуват яростно по политически аргументи , мислейки за изборите през 2020 година, като целят да навредят на него и на Републиканската партия. Самият той дефинира себе си като " извънредно постоянен талант ".

When the “extremely stable genius ” starts acting more presidential, I’ll be happy to work with him on infrastructure, trade and other issues.
— Nancy Pelosi (@SpeakerPelosi)

" Когато " извънредно постоянният талант " стартира да се държи по по-подхождащ на президент метод, ще се веселя да работя с него по проблемите на инфраструктурата, търговията и други тематики ", отговори в Twitter Нанси Пелоси.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР