Президентът на САЩ Доналд Тръмп отхвърли твърденията за непристойно поведение,

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отхвърли твърденията за непристойно поведение,
Коментари Харесай

Тръмп отхвърли твърденията, че е целунал насила рецепционистка в Тръмп тауър


Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп отхвърли изказванията за непочтено държание, отправени от жена, която твърди, че той я целунал принудително, когато е работила на рецепцията в " Тръмп тауър " в Ню Йорк преди към 10 години, предадоха международните организации в сряда.

Рейчъл Крокс загатна за похищението за първи път по време на кандидат-президентската акция в Съединени американски щати през 2016 година. Тя е една от десетината дами, обвинили до момента Тръмп в непочтено държание. През 2017 година тя описа в телевизионна стратегия, че е била шокирана от случилото се. Сега в. " Вашингтон пост " още веднъж заяви за изказванията на Крокс на първа страница и това породи отговор в " Туитър " от страна на президента.

" Жена, която не познавам и която, доколкото си припомням, в никакъв случай не съм срещал, е на ЧЕЛНАТА СТРАНИЦА на подправените вести на " Вашингтон пост ", потвърждавайки, че съм я целунал (и то за цели две минути) в лобито на Тръмп тауър преди 12 години ", написа Тръмп.

" Нищо такова не се е случвало! Кой ще направи това на публично място при защита онлайн? ", написа в различен туит Тръмп, визирайки работещите охранителни камери за наблюдаване в лобито на Тръмп тауър.

" Това е още едно подправено обвиняване ", добави Тръмп.

" Защо " Вашингтон пост " не написа за дамите, които одобряват пари, с цел да измислят истории, които ме засягат? Една от тях си уреди по този начин връщането на жилищния заем ", добави той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР