Президентът на САЩ Доналд Тръмп направи опит да успокои притесненията

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп направи опит да успокои притесненията
Коментари Харесай

Тръмп: Боря се за равни права за американските фермери

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп направи опит да успокои терзанията на американските фермери, потвърждавайки, че има поради техните ползи. Това предава електронното издание Politico, представено от " Фокус ".

„ Аз съм в Брюксел, само че постоянно мисля за нашите фермери. Цената на соята е паднала с 50 % от 2012 година до моето избиране за президент. Фермерите живеят оскъдно в продължение на 15 години. Търговските бариери и митата на другите страни унищожават техните бизнеси. Ще подобря нещата, по-добре от всеки път, само че не може да се случи прекомерно бързо. Боря се за равни благоприятни условия за нашите фермери и ще печеля! “, написа Тръмп в Twitter.

Думите му идват по време на срещата на върха на НАТО в Брюксел, в която взе участие и самият той. Той още веднъж слага въпроса за комерсиалните бариери и митата, откакто го направи и по време на срещата на страните от Г-7 в Канада през предишния месец.

Другото главно искане, което Тръмп сложи в Брюксел, е за повишение на разноските за защита на страните-членки на Алианса.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР