Президентът на САЩ Доналд Тръмп коментира неотдавнашното изстрелване на ракети

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп коментира неотдавнашното изстрелване на ракети
Коментари Харесай

Тръмп коментира изстрелването на ракети от Северна Корея

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разяснява неотдавнашното изстрелване на ракети от страна Северна Корея в изявление за " Политико ".

" Те са с дребен обхват и аз не го считам за корист с доверието ", означи той, като добави, че по някои въпроси той може да оцени държанието на Северна Корея като корист с неговото доверие, само че не и в този случай.
По-рано Съвместният комитет на шеф щабовете на южнокорейските въоръжени сили заяви, че КНДР е тествала в четвъртък два реактивни снаряда, които са преодолели разстояние надлежно от 420 и 270 километра. Залповете бяха създадени в източно направление от региона на село Синори, което се намира на 77 км северозападно от столицата Пхенян, а снарядите прелетяха над територията на Северна Корея и паднаха в Японско море.

Държавните севернокорейски медии разгласява в петък снимков материал от тестванията. Беше маркирано също по този начин, че вождът на КНДР Ким Чен-ун персонално е заповядал да стартира обучение с оръжия с огромен обхват, което има за цел да да оцени способността на отбранителните елементи на страната за бързо реагиране.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР