Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп предупреди Байдън да не бърза да се обявява за победител

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския предизвести своя противник в президентските избори в Съединени американски щати Джо Байдън да не твърди, че е победил, до момента в който не престават правосъдните процедури, оспорващи изборните процедури и резултата, съобщи ДПА.

"Джо Байдън не би трябвало непозволено да претендира, че към този момент е определен за за президент, - написа Тръмп в Туитър. - Аз също мога да предявя такава рекламация. Юридическият развой едвам в този момент стартира. "

Президентът не изключи, че вследствие на заведените от републиканците правосъдни каузи ще си върне лидиращите позиции в изборите в редица щати. "Аз имах толкоз огромна преднина във всички тези щати вечерта на изборния ден, а след това тази преднина загадъчно изчезна след няколко дни. Възможно е, че тази преднина ще бъде възобновена предвид на развиването на започнатите от нас правосъдни процеси ", написа Тръмп, представен от ТАСС.

Тръмп се изяви още веднъж в Туитър преди предстоящото послание на Байдън, който води безапелационно в конкуренцията по получените гласове в Електоралната гилдия и е на прага да победи своя противник и в последните пет оставащи щата, където броенето продължава, добавя Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР