Президентът на САЩ Джо Байдън похвали от детското телевизионно шоу

...
Президентът на САЩ Джо Байдън похвали от детското телевизионно шоу
Коментари Харесай

Ваксинира птица от Улиза Сезам взриви жесток скандал в САЩ

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън похвали от детското телевизионно шоу " Улица Сезам " за това, че е имунизиран против ковид.

Голямата жълта птица написа на страницата си в Туитър, че крилото я боли малко, само че това ще обезпечи на тялото й отбрана от вируса. " Ваксинациите са най-хубавият метод да запазите целия си квартал в сигурност ", отговори Байдън на героя на предаването.

Някои американски жители реагираха отрицателно на обявата за имунизация. Сенаторът републиканец Тед Круз упрекна в агитация, ориентирана към дребни деца. Представители на Либертарианската партия от Колорадо упрекнаха държавното управление в агитация измежду децата.

По-рано президентът Байдън съобщи, че управляващите са подготвени да стартират да имунизират деца на възраст от 5 до 11 години против ковид от идната седмица.

Децата ще бъдат имунизирани с лекарство, създадено от американския фармацевтичен производител " Пфайзер ", взаимно с немската компания " Бионтех " в 20 хиляди точки в цялата страна, в това число учебни заведения, лечебни заведения и аптеки.

Превод и редакция: ПИК
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР