В момента стратегията на НАТО е чрез Украйна всячески да

...
В момента стратегията на НАТО е чрез Украйна всячески да
Коментари Харесай

Тихомир Чергов: НАТО всячески се стреми да провокира Русия да си изпусне нервите и да удари натовска държава

В момента тактиката на НАТО е посредством Украйна по всякакъв начин да предизвика Русия да направи нещо брутално. Ще стартират да удрят по Москва и Петербург, нападат нуклеарни обекти в Русия, дори радарите им за предизвестие при нуклеарен удар. Целта е Русия да си изпусне нервите и да удари натовска страна. Това е единственият метод, по който биха могли да активизират западните нихилисти, материалисти и хедонисти за смъртноносна война с Русия. Това написа в собствен разбор интернационалният наблюдаващ Тихомир Чергов.

SafeNews разгласява текста без редакторска интервенция:

НАТО желае да се включи директно във войната. Това е единственият метод да избави настоящия международен ред, открит след ВСВ и дефинитивно вкоренен след 1990. Проблемът им и повода към този момент да не могат да се включат директно е, че няма задоволително искащи измежду популацията, с други думи – няма воля за всеотдайност.

Десетилетия демократизъм сътвориха новия западен човек – нихилистичен, материален, слаб, отроден, атомизиран субект, който не е кадърен на никаква всеотдайност.

Същият хайлайф, който умишлено и целеустремено направи хората такива, с цел да му служат по-добре, в този момент схваща, че му е мъчно да накара тъкмо такива хора да умират за него и неговите цели.

Тихомир Чергов: НАТО по всякакъв начин се стреми да предизвика Русия да си изпусне нервите и да удари натовска страна 28.05.24 12:14 Третата международна война стартира от София 28.05.24 12:12 Русия удря в земята Съединени американски щати и Европа по произвеждане на снаряди: 375 000 на месец, 4,5 млн. годишно! 28.05.24 11:52 Хаос на Централна гара: Отменени влакове и закъсали пасажери 28.05.24 11:45 Пожар пламна в постройката на общината в Кресна 28.05.24 11:25

Дори британците, които са най-пропагандизиранита и деблизирана нация на света, където съвсем 100% от хората са русофоби, посрещнаха с гняв думите на Руши Сунак, че има намерение да вкарва наложителна военна работа. Либералната агитация може да те направи гневен русофоб и евроатлантик на думи, само че не може да те направи жертвоготовен, да те накара да си рискуваш живота в името на тази русофобия и евроатлантизъм.

Това е особено за либерализма – единствената идеология, която е доста ефикасна в това да накара голямото болшинство от обществото да я поддържа, само че не може да убеди безусловно никой собствен почитател да се жертва за нея.

Това несъгласие е заложено в самия произход на либерализма: когато дейно пропагандираш нихилизъм и индивидуализъм, сполучливо създаваш нихилисти и индивидуалисти, единствено че нихилистите и индивидуалистите по формулировка в никакъв случай не биха се жертвали за никоя идеология, в това число тяхната лична, тъй като самата им идеология проповядва, че няма нищо стойностно и скъпо, поради което да си коства саможертвата.

Заради това сега тактиката на НАТО е посредством Украйна по всякакъв начин да предизвика Русия да направи нещо брутално.

Ще стартират да удрят по Москва и Петербург, нападат нуклеарни обекти в Русия, дори радарите им за предизвестие при нуклеарен удар. Целта е Русия да си изпусне нервите и да удари натовска страна. Това е единственият метод, по който биха могли да активизират западните нихилисти, материалисти и хедонисти за смъртноносна война с Русия.

Сега ще е огромна игра на нерви.

Путин е геополитически шахматист и няма никакво желание да си изпуска нервите и да се отклонява от тактиката, която му носи триумф. Той знае, че влизането на НАТО във войната в даден стадий ще бъде неизбежно, само че за Русия ще е доста по-добре, в случай че не им даде на натовците комфортен информативен мотив да активизират популациите си. Ако Русия покаже здрави нерви и не даде мотив, то тогава натовците ще влезнат във войната разединени, разколебани, демотивирани, без социална поддръжка в собствентие си страни – и ще бъдат доста по-лесна плячка.

Влезнат ли НАТО във войната без огромна социална поддръжка, на процедура ще са изгубили още преди да е почнал „ мачът “ за тях. Те го знаят това, поради това се пробват да предизвикат Русия да им даде мотив да активизират социална поддръжка.

Вчера Парламентарната асамблея на НАТО одобри декларация да се разреши на Украйна да употребява изпратената ѝ военна помощ за удари по военни цели на съветска територия.

Тя беше призната на пленарното съвещание на Асамблеята в София.

В декларацията за Украйна делегатите внесоха корекция в поддръжка на Украйна в нейното интернационално обосновано право да се самоотбранява посредством повдигане на някои ограничавания за потребление на въоръжение, предоставено от НАТО и сътрудниците, и опцията да се нападат законни цели на територията на Русия.

До момента това беше едно от твърдите условия, с които страни от НАТО предоставяха въоръжение на Киев, а точно Украйна да не нанася удари оттатък границите на страната.

Италианският вицепремиер прикани Столтенберг да подаде оставка след думите за Украйна.

Вицепремиерът на Италия Матео Салвини счита, че генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, след предлагането си да се разреши на Киев да стреля със западни оръжия по съветска територия, би трябвало да се извини или да подаде оставка.

А през днешния ден някогашният вътрешен министър Богомил Бонев написа:

Това не е защита на Украйна. Това е подготовка за нуклеарно нахлуване от НАТО. Как си показват „ евроатлантиците “ от Магнитски, че ще отговори Русия? Ами ще бъде принудена да обезврежда тези офанзиви на Украйна по всевъзможен начин. Включително нестратегически нуклеарни удари. И тогава към този момент ще стане късно за дипломация. Източник – анализът е оповестен в Lentata.com Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР