Президентът на САЩ Джо Байдън и вицепрезидентът Камала Харис категорично

...
Президентът на САЩ Джо Байдън и вицепрезидентът Камала Харис категорично
Коментари Харесай

Байдън и Харис почетоха жертвите от Атланта

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън и вицепрезидентът Камала Харис изрично осъдиха расистките офанзиви против азиатските американци, които в пандемията от ковид означават обезпокоителен растеж, съобщи Newsweek. Те се срещнаха с водачи на азиатската общественост в Атланта, щата Джорджия,

" Каквато и да е мотивацията, която знаем това: прекалено много азиатски американци се разхождат по улиците с паника ", сподели Байдън. " Измина година на живот в боязън. " По думите му, всеобщото ликвидиране демонстрират рецесията в американското общество и расизма като грозното лице на това общество.

Харис дефинира случилото се като " непоносим акт на принуждение " и изрази разбиране, че претекстът е расистки.
 Осем починали и трима ранени при набези в Съединени американски щати, задържан е обвинен
Осем починали и трима ранени при набези в Съединени американски щати, задържан е обвинен

Полицията проверява няколко сигнала на пукотевица в Атланта против азиатци

Властите не са открили безапелационни, че стрелбите в три минерални бани в региона на Атланта са били стимулирани от расова основа, само че азиатско-американските бранители упорстват такива закононарушения да се преглеждат като " закононарушение от ненавист ", защото предприятията се ръководят най-вече от дами от азиатски генезис.

Заподозреният 21-годишният Робърт Арън Лонг е в полицията и е признал за стрелбата. Той упрекна половата взаимозависимост.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР