Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп разкритикува работата на републиканците

...
Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп разкритикува работата на републиканците
Коментари Харесай

Тръмп призова Сената да отхвърли бюджета за отбрана

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп разкритикува работата на републиканците в Конгреса поради поддръжката на бюджета за защита за 2021 година в настоящия му тип. Той прикани сенаторите да не гласоподават за документа, се споделя в известие, оповестено в профила на Тръм в Туитър.
Наскоро Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати още веднъж утвърди проектобюджета за защита за финансовата 2021 година в размер на 740 милиарда $ (стартирал на 1 октомври), преодолявайки ветото на президента Доналд Тръмп.
„ Слабото републиканско водачество ” разреши да бъде признат неприятният законопроект на бюджета за защита, се споделя в известието на Тръмп.
Това е неприличен образец за боязън и цялостно послушание на софтуерните компании. Споразумейте се за по-добър законопроект или за по-добри водачи в този момент! Сенатът не би трябвало да утвърждава планът, до момента в който документът не бъде поправен, прикани президентът.
Въпреки това, както заяви „ Политико ”, сенаторът от Върмонт и някогашен претендент за президент на Демократическата партия Бърни Сандърс може да инициира закъснение на процедурата, до момента в който Сенатът не утвърди нарастването на директните заплащания към жителите на страната като част от тласъка за националната стопанска система от 600 до 2 000 $.
Сенатът на Конгреса ще заседава през днешния ден, с цел да одобри този документ, който планува наказания против Русия по плановете за газопровод „ Северен поток 2 “ и „ Турски поток “.
На 23 декември Тръмп блокира законопроекта с аргумента, че „ не включва значими разпореждания за националната сигурност, съдържа точки, които наскърбяват нашите ветерани и военна история, опонира на напъните на администрацията да обезпечи цели на Съединени американски щати в региона на националната сигурност и външната политика “, предава ТАСС, представени от БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР