Президентът на Русия Владимир Путин заяви във вторник, че четирите

...
Президентът на Русия Владимир Путин заяви във вторник, че четирите
Коментари Харесай

Путин за Тръмп: Наказателните обвинения са политически мотивирани

Президентът на Русия Владимир Путин съобщи във вторник, че четирите обособени наказателни каузи против някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп са политически стимулирани.

" Всичко, което се случва с Тръмп, е гонене на политически противник по политически аргументи . Това е, което е. И това се прави пред обществеността на Съединените щати и на целия свят ", сподели Путин на Източния стопански конгрес във Владивосток, заяви държавната осведомителна организация Риа Новости.

Путин сподели, че делата против някогашния американски президент демонстрират " прогнилата американската политическа система, която не може да се преструва, че учи другите на народна власт ".

" Чуваме, че господин Тръмп споделя, че ще реши належащите проблеми за няколко дни , в това число украинската рецесия. Е, това не може да не носи благополучие. Това е добре ", добави Путин.
 Тръмп поставя завършек на войната с
Тръмп поставя завършек на войната с " лесна договорка "

Той съобщи, че би употребявал положителните си връзки с водачите на двете страни с цел да реализира съглашение

Но съветският водач сподели, че неприятните връзки на страната му със Съединените щати е малко евентуално да се трансформират доста, без значение кой ще стане идващият президент.

" Какво да чакаме от бъдещето, без значение кой е президентът, мъчно ни е да кажем, само че е малко евентуално нещо да се промени коренно " , сподели Владимир Путин, потвърждавайки, че администрацията на Джо Байдън е насадила мощно користолюбие към Русия и " за тях ще бъде доста мъчно по някакъв метод да извърнат целия този транспортен съд " в другата посока . Русия също би трябвало да има президентски избори през 2024 година

Тръмп, който беше подложен на инспекция за персоналните си връзки с Русия по време на престоя си в Белия дом, през април стана

Оттогава той е упрекнат в за напъните му да анулира изборите през 2020 година и интервенция в изборите в щата Джорджия, само че също по този начин и за секрети заплащания, които е направил на порно актриса, и за струпване на класифицирана информация документи в персоналната си резиденция във Флорида.

В същите мнения Путин продължи да хвали милиардера бизнесмен Илон Мъск , който разказа като " деен, надарен предприемач " и " извънреден човек ". През последните дни Мъск беше подложен на рецензии за с дрон против окупирания от Русия Крим.
 Голямото жури на Джорджия предложи обвиняване против Линдзи Греъм
Голямото жури на Джорджия предложи обвиняване против Линдзи Греъм

Греъм, противник на Тръмп, отхвърли да е направил нарушаване и сподели, че е изпълнявал надзорните си задължения
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР