Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.

...
Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

Путин: Неизбежно е, наближава нов етап в световната история

Президентът на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През съобщи в сряда, че Западът не е в положение да предложи собствен модел на света, заради което той (Путин, б.р.) ще се заеме със основаването на нов международен ред, който ще бъде " по-справедлив ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6417
,,Западът не може да предложи на света своя модел на бъдещето (...) Както на локално, по този начин и на световно равнище се поставят основите и правилата на един съразмерен и по-справедлив международен ред, обществено насочен и сигурен, различен на съществуващия``, изясни съветският държавен глава по време на конгрес в Москва.

Според Путин този нов международен ред ще пристигна, с цел да замести еднополюсовия свят, който по своята същина забавя развиването на цивилизацията. Той добави, че международните западни елити " са изпаднали в суматоха ", тъй като са се намесили други кандидати с визия за бъдещето на света.

Колкото и да се пробват западните и така наречен наднационални елити да запазят съществуващия ред на нещата, наближава нова епоха, нов стадий в международната история. Затова единствено същински суверенните страни могат да подсигуряват висока динамичност на напредък, акцентира още президентът на Русия, представен от 20minutos.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР