Президентът на Русия Владимир Путин обяви началото на кампания по

...
Президентът на Русия Владимир Путин обяви началото на кампания по
Коментари Харесай

Путин: Нека пратим доброволци в Украйна

Президентът на Русия Владимир Путин разгласи началото на акция по изпращане на доброволци за войната в Украйна, предадоха РИА Новости и ТАСС, представени от съветската самостоятелна медия " Зона ".

" Ако видите, че има хора, които желаят да се причислят на доброволни начала и да оказват помощ на хората, живеещи в Донбас, би трябвало да им съдействате и да ги транспортирате до зоната на военни дейности ", заръча президентът на министъра на защитата Сергей Шойгу.

Путин категорично предложил да се изпратят " доброволци от Близкия изток ". По-рано " Уолстрийт Джърнъл " заяви, че Русия " набира сирийци с умения във воденето на военни дейности в градски условия ", с цел да " превземе Киев с тяхна помощ ".

Сирийското издание Deirezzor24 разгласява известие за набиране на " доброволци " за период от шест месеца, които да бъдат изпратени в Украйна. За услугите си ще получават заплати от по 200-300 $, твърди медията.

Путин упрекна Запада, че изпраща наемници в Украйна, което по думите му съставлява нарушаване на интернационалното право.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР