Президентът на Русия Владимир Путин и китайският му колега Си

...
Президентът на Русия Владимир Путин и китайският му колега Си
Коментари Харесай

Кремъл: Путин обеща на Си Цзинпин да разгледа китайския план за конфликта в Украйна

Президентът на Русия Владимир Путин и китайският му сътрудник Си Цзинпин, който е от през вчерашния ден на посещаване в Москва, разискаха нощес на четири очи проекта на Пекин за споразумяване на спора в Украйна. Това заяви през днешния ден пред публицисти представителят на Кремъл Дмитрий Песков, съобщи ТАСС и Българска телеграфна агенция.

 

" Това, че са го обсъждали, е явно, тъй като бяха споделили, че ще го разискват ", акцентира той.

 

Запитан има ли прогрес по тематиката, представителят отвърна: " Няма да давам оценка, ще изчакаме изказванията (на двамата лидери) за медиите (след днешните им преговори) ".

 

" Очевидно е, че се е състояла доста обстойна замяна на отзиви, сериозен диалог в неофициалната част " от договарянията, уточни Песков.

 

В отговор на журналистически въпрос дали съветският водач е приел покана да посети Китай той още веднъж прикани да се изчакат изказванията на Путин и на Си.

 

Запитан дали по време на сегашната китайска президентска аудиенция следва да беседват настрана министрите на защитата на Русия и на Китай, представителят пренасочи въпроса към министерството на защитата
Всичко за Вашата сватба
в Москва, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg