Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес има големи планове за

...
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес има големи планове за
Коментари Харесай

Суперпланът на "Реал" Мадрид - нов "Галактикос" през 2022 г.

Президентът на " Реал " Мадрид Флорентино Перес има огромни проекти за образа на отбора през 2022 година Той работи старателно още от в този момент, с цел да означи уместно две десетилетия отпред.

Идеята на Перес е след два сезона " лос меренгес " да разполагат със състав, съпоставим с тези " Галактикос " от времето, когато за " Реал " играеха Феномена, Луиш Фиго, Дейвид Бекъм, Клод Макелеле и Роберто Карлос. Споменът за съзвездието още е свеж, както и този за " Реал " на Кристиано Роналдо, Кака и Чаби Алонсо. Второто потомство, сложило основите на тима, който след това завоюва четири пъти Шампионската лига в границите на пет години, записвайки невиждани три следващи триумфа.

Защо " Реал " Мадрид може да си разреши да не понижава заплатите Флорентино Перес е водил вярна политика през последните години
Раздялата с Кристиано Роналдо провокира един интервал на промени освен на терена , само че след две треньорски назначения на правилото проба-грешка - Юлен Лопетеги и Сантиаго Солари, Перес върна Зинедин Зидан със задачата да стабилизира кораба. Сега " Реал " плава умерено, готвейки се да трансформира 2022 година в паметна. Поредната, в която на " Сантяго Бернабеу " ще им суперотбор.

Перлата в короната и съществена трансферна цел сега е международният първенец и звезда на френския отличник " Пари Сен Жермен " Килиан Мбапе . Контрактът му изтича през юни 2022 година Това значи, че кралският клуб може да договаря с него още през зимата на 2021 година или, както подходи при различен мегатрансфер - този на 100-милионния Еден Азар от " Челси ", да работи година по-рано.

Парижани ще опитат всичко, с цел да задържат Мбапе, само че в случай че той не възобнови договора си, " Реал " ще отговори с атака. В Испания не изключват и вид ПСЖ да рискува, играейки до край. Идване на Мбапе в Мадрид като свободен сътрудник обаче би улеснило още повече проекта на Перес.

For more unforgettable moments at home.
The Santiago Bernabéu of the future.#RMFansEnCasa#StayHome pic.twitter.com/hgBkr9YrO5
— Real Madrid C.F. (@realmadriden) April 13, 2020

В същото време " Бернабеу " ще бъде реновиран - развой, който към този момент стартира, а клубът се готви да доиграе сезона на скромния 6-хиляден " Естадио Алфредо Ди Стефано ". Съоръжението е дом на дублиращия тим - " Кастия ", само че потенциалът му надали ще съставлява проблем, защото мачовете по всяка възможност ще се проведат пред закрити врата или с надалеч по-малко аудитория от нормално.

Нов международен първенец в редиците, ултрамодерен стадион. Какво следва? Отговорът: още звезди!
Коронавирусът ще забави летния трансфер на Мбапе в " Реал " "Сделката беше подготвена ", споделя източник от Париж

Детето-чудо Арлинг Браут Холанд също попада в листата на Перес. Норвежецът свети през сегашния сезон, а прекосяването от " Залцбург " в " Борусия " Дортмунд единствено форсира темповете, с които таранът завладява футболна Европа. С Азар, Холанд, Мбапе и Родриго в офанзива, подкрепяни от Мартин Йодегор - в този момент чартърен в " Реал Сосиедад ", и скъпия бразилски гений Рейниер, " Реал " би бил сложен за удържане.
Нов в " Реал " Мадрид плаче като малко дете при представянето си (СНИМКИ) Испанският гранд показа 18-годишния Рейниер

Стигаме до едно име, което постоянно е предизвиквало разногласия - Винисиус. Въпреки рецензиите от експертите, медиите в Испания считат, че той ще остане. Очакванията на клуба към крилото са големи, включват даже да се бори за " Златната топка ", написа " Марка ".

Бавно, само че несъмнено пъзелът се подрежда, въпреки и в него към момента да има незнайни.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР