Президентът на Монтана Румен Панайотов разказа за състоянието на болните

...
Президентът на Монтана Румен Панайотов разказа за състоянието на болните
Коментари Харесай

Румен Панайотов: В efbet Лига няма случайни отбори

Президентът на Монтана Румен Панайотов описа за положението на болните в отбора, както и това на наставника Никола Спасов. В неделя тимът трябваше да гостува на Берое в Стара Загора, само че мачът бе отсрочен.

" Надявам се до края на седмицата всичко неприятно да отшуми. Ще създадем PCR проби на всички, тъй че чакам тимът да се събере целият, като се изключи Никола Спасов, чието лекуване продължава. При него се оказа малко по-сериозно, само че се надявам по най-бързия метод да се развият добре нещата. Неприятна обстановка, само че животът предлага всевъзможни изненади.

Валери Христов завършва карантината си в петък и ще се завърне в понеделник. Имаме си своите проблеми и неща за решение, само че ще се постараем всичко да е както би трябвало. В последна сметка, имаме много футболисти, които би трябвало да дадат максимума си. Най-важното е да вземем всички ограничения и да предпазим играчите.

Излезлите от карантина не са в най-хубавото си положение, само че има задоволително време до неделя. Ще забележим по какъв начин ще бъдат функционално.

В efbet Лига няма инцидентни тимове. Не можеш да подходиш несериозно, всеки мач е тежък и ние даваме уважението си към всеки клуб. В същото време, се опитваме да реагираме по подобаващ метод. Всяка точка е извънредно значима, тъй че търсим позитивен резултат всеки мач ", показа амбициозният президент на Монтана.
 Берое - Монтана няма да се играе, Левски ще почива и в идващия кръг
Берое - Монтана няма да се играе, Левски ще почива и в идващия кръг

Причината е повече от ясна
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР