Президентът на Милан Паоло Скарони коментира ситуацията в клуба след

...
Президентът на Милан Паоло Скарони коментира ситуацията в клуба след
Коментари Харесай

Президентът на Милан: “Елиът” спасиха клуба

Президентът на Милан Паоло Скарони разяснява обстановката в клуба след уволнението на шефа Звонимир Бобан, като акцентира, че притежателите от “Елиът”, са избавили “росонерите”, когато са придобили италианския гранд.

“Не съм отпред на спортната част, само че за малко ще се върна към историята на “Елиът”. Те станаха притежатели на клуба в обстановка, в която нямаше ликвидност, която да се записва в лигата. Те избавиха Милан, наеха шеф с интернационален профил като Иван Газидис, вложиха 250 млн. евро в трансферния пазар и запомнаха план за нов стадион. Вложените старания не са пропорционални на резултатите, само че от “Елиът” сториха всичко належащо. Газидис е безспорен експерт. Вярвам, че неговата активнос с времето ще бъде възнаградена. Надявам се, че Паоло Малдини ще остане. Имайки поради това, като предприемач ви споделям, че когато шефовете желаят да дадат изявление, те би трябвало да го съгласуват. Човек не може да стане и да се изрази свободно, тъй като това усилва объркването. Това важи и за мен, президентът. Необходимо е да съгласуваме имиджа на клуба.
Scaroni: " They saved the club and hired a director with international profile like Gazidis, they invested 250M in the market, launched the new stadium project. The efforts made are not proportionate to the results, but Elliott have done everything. "
— Milan Eye (@MilanEye) March 10, 2020 Стефано Пиоли? Той свърши отлична работа, съумя да промени Милан. Трябва да останем търпеливи. В този подтекст, измежду проблемите на страната, на футбола и на Милан, уволнението на Звонимир Бобан, макар че го одобрявам, не е приоритет в мислите ми. Както при треньорите, шефовете не се пипат до момента в който всичко е наред. Просто споделям, че защото напъните на клуба не биват възнаградени, това значи, че отдадеността на работещите хора не е предоставила съответни резултати. Малко е мъчно да се хвърли виновността върху “Елиът” за механически решения. Не познавам Ралф Рангник. Ако е имало някакъв контакт с него, той е бил първичен. Уверявам ви, че не съм виждал предполагаем договор”, съобщи Скарони пред “Кориере каузи Сера”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР