Президентът на Косово Вьоса Османи заяви, че президентът на Сърбия

...
Президентът на Косово Вьоса Османи заяви, че президентът на Сърбия
Коментари Харесай

Вьоса Османи: Лейтенантът на Милошевич - Вучич, иска да унищожи всичко постигнато в региона

Президентът на Косово Вьоса Османи съобщи, че президентът на Сърбия Александър Вучич се пробва да унищожи всичко, което дружно със Съединените американски щати и Европейския съюз е реализирано в района след войните в някогашна Югославия.


На страницата си в платформата " X " (бивш Twitter) Османи сподели, че - както тя назова Вучич - " лейтенантът " на някогашния сръбски водач Слободан Милошевич, който умря в ареста на Международния арбитражен съд в Хага през 2006 година, до момента в който е съден за военни закононарушения в някогашна Югославия, няма да успее в желанието си.

„ Повече от две десетилетия откакто Милошевич опустоши Хърватия, Босна и Херцеговина и Косово, неговият лейтенант Вучич в този момент се пробва да унищожи всичко, което сме постигнали дружно със Съединени американски щати и Европейски Съюз: мир, независимост и взаимно битие сред разнообразни общности. Ще работим с нашите съдружници и няма да позволим тези достижения да бъдат унищожени. Свободата ще победи “, написа Османи./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР