Президентът на Италианската футболна федерация Габриеле Гравина даде интервю пред

...
Президентът на Италианската футболна федерация Габриеле Гравина даде интервю пред
Коментари Харесай

В Италия: Мачове в южните градове и старт на новия сезон през януари

Президентът на Италианската футболна федерация Габриеле Гравина даде изявление пред вестник „ Република “, в което разкри другите хипотези за завършването на сезона и започването на новата акция.

Датата за рестартиране на мачовете към момента не е известна и е обект на положително предусещане. Това, по кое време ще се възобнови сезона от огромна степен ще докара и до решението за старт на идната акция. Едно е несъмнено, от федерацията желаят да завършат сегашния шампионат и да се доиграят всички оставащ 12 кръга. Ето какво може да се случи:

Сезонът ще приключи. В случай на рестартиране през юни, то той ще завърши през юли, само че в случай че той бъде отсрочен за септември, краят му ще бъде през ноември. По този метод новият сезон 2020/21 ще започва през януари.

Оставащите мачове от лигата може да не се играят на стадионите в Северна Италия като Милано, Бергамо и Бреша, а да се проведат в централните и южните градове.

Ако новата акция започва през януари, тя може да продължи пет месеца и за завърши преди Европейското състезание. Първенството може да се организира на две групи и да приключи с плейофи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР