Президентът на испанската футболна федерация Луис Рубиалес отказа да подаде

...
Президентът на испанската футболна федерация Луис Рубиалес отказа да подаде
Коментари Харесай

Рубиалес не дава задна: Няма да подам оставка!

Президентът на испанската футболна федерация Луис Рубиалес отхвърли да подаде оставка, макар че бе свикан да го направи от медии, политици и спортисти.

От ФИФА също започнаха дисциплинарно произвеждане против него, а мотивът бе, че футболният функционер целуна по устата нападателката Дженифър Ермосо по време на награждаването след триумфа на Испания на Световното състезание за дами.

Вчера Рубиалес свика незабавна среща и медиите чакаха, че на нея той ще подаде своята оставка. Това обаче не се случи. 

„ Има доста хора, които въпреки и заглушавани, не престават да ми оказват огромна поддръжка. Сега съм пред органа, който ме избра, и пред който би трябвало да дам пояснения.

Искам да се извиня за жеста, който направих в ложата, когато сега на еуфория, се хванах за онази част от тялото. Ще се опитам да обясня, гледайки към Хорхе Вилда (б. ред. - селекционерът на женския народен тим на Испания).

Преживяхме доста неща, Хорхе. Те желаеха да създадат и с теб това, което вършат в този момент с мен – пробват се да изфабрикуват някакви подправени събития и да ги показват за действителност.

Минахме през доста неща и преглътнахме доста. Затова се развълнувах до степен да изгубя надзор. Веднага, откакто спечелихме, първата ти реакция бе да се обърнеш към ложите и да посветиш трофея на мен. И в този миг аз направих тези жестове.

Разбира се, би трябвало да се извиня на кралицата и инфантата. Поднасям моите най-дълбоки извинения. Емоцията беше огромна, тъй като страдахме доста.

Вторият огромен въпрос е целувчицата, тъй като тя бе по-скоро целувчица, в сравнение с целувка. Който е гледал видеото от това нещо, което бе направено пред погледа на милиони хора, ще се съгласи, че желанието за тази целувка е същото като това, което съм имал, когато съм желал да целуна някоя от дъщерите си.

Не е имало различен тип предпочитание или демонстрация на доминация, както се пробваха да показват нещата господин Тебас и подправените феминистки. Целувката беше спонтанна и по взаимно единодушие.

Когато Джени, която бе пропуснала дузпа, се появи, тя първо ме подвигна и съвсем паднахме. След това тя ме приближи до себе си.

Прегърнахме се и аз й споделих: „ Забрави за дузпата, ти беше фантастична по време на това състезание! “.

Тя ми отговори: „ Ти си звездата “. След това споделих: „ Една дребна целувчица? “, а тя отвърна „ ОК “ и това се случи.

Тук не се пробват да раздават правдивост, а правят обществено ликвидиране ", съобщи разпаленият Рубиалес. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР