Президентът на Хърватския футболен съюз (ХНС) Давор Шукер не скри

...
Президентът на Хърватския футболен съюз (ХНС) Давор Шукер не скри
Коментари Харесай

Давор Шукер е доволен от атмосферата в хърватския лагер

Президентът на Хърватския футболен съюз (ХНС) Давор Шукер не скри задоволството си от успеха на отбора с 2:0 над Нигерия в първата среща от групата на Световното състезание. " Доволен съм от успеха, още повече на едно Световно състезание няма леки съперници. И това се видя най-много на мача Аржентина- Исландия, където тежеста на имената е изцяло друга. Нищо не ти пречи да си любимец на терена и да се провалиш, в случай че не си потвърдиш претенциите на терена, сподели още някогашният централен нападател.
" Радвам се от атмосферата в нашия тим, от отношението сред играчи, треньори, хора от щаба, въобще всички. Това най-ясно се удостовери от спринта на Лука Модрич в 80-ата минута, когато резултатът беше 2:0 към този момент. И той го направи, с цел да помогне на съотборник, добави Шукер.

След това оцени уместно организацията на Световното състезание и изрази задоволството си от стадиона в Калининград, където играха неговите футболисти. " Ние имаме страхотни футболисти. Ние имаме превъзходен тим, топ-таланти. Не е инцидентно, че единият ни централен полузащитник е в Реал (Мадрид), а другият в Барселона, а им влиза запаса различен от Интер. Но нямаме нов стадион, нямаме нова национална сцена, която да дава отговор на равнището на нашите играчи. Нямаме стадион даже с 25-хиляден потенциал. И страната ни не прави нищо по въпроса, напряко не ми го побира главата. Как е допустимо с такива играчи да не сме провокирали интереса на страната?!, чуди се още водачът на хърватския футбол.

ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР