Президентът на Флорентино Перес е посочил доста любопитен футболист, за

...
Президентът на Флорентино Перес е посочил доста любопитен футболист, за
Коментари Харесай

Никога няма да познаете! Перес назова трансфера на века за Реал Мадрид

Президентът на Флорентино Перес е показал много любопитен футболист, за който е отнесъл изказванието, че е прехвърлянето на века за " кралския клуб ". А както знаем, конкуренцията за това е изключително жестока.
Все отново Перес е показал полузащитникът Тони Кроос, а това разкри персонално неговият сътрудник Фолкер Щрут, който твърди, че Флорентино му го е признал преди началото на пандемията от ковид на специфичен обяд.
" Малко преди началото на пандемията от ковид Флорентино ме предложения на обяд. Той е извънредно благ и прелестен човек с невероятна история в живота. Изглежда постоянно предприемачеси надъхан, само че въпреки всичко е човек. Той ми изясни за какво Тони е прехвърлянето на века за Реал Мадрид съгласно него " - призна сътрудникът за подкаста на OMR.
Припомняме, че немският полузащитник мина на " Сантяго Бернабеу " през 2014 година от Байерн Мюнхен, като от този момент има над 220 дуела за Реал и завоюва скъпи титли, измежду които трите следващи трофея от Шампионска лига - нещо невиждано за различен клуб в историята.
А допустимо ли е да се готви нов трансфер на века за клуба? .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР