Президентът на ФИГ Моринари Ватанабе изпрати поздравително писмо до Илиана

...
Президентът на ФИГ Моринари Ватанабе изпрати поздравително писмо до Илиана
Коментари Харесай

Засипаха Илиана Раева с куп поздравителни писма

Президентът на ФИГ Моринари Ватанабе изпрати приветствено писмо до Илиана Раева по отношение на избирането и за президент на БФХГ за трети следващ мандат:

“Скъпа Илиана, желая да ти насочва най-топли поздравления по случай преизбирането ти за президент на БФХГ.
Този нов мандат признава твоята дългогодишна отдаденост на развиването и напредъка на българската художествена гимнастика, Желая ти триумф в мандата и с неспокойствие чакам огромното наслаждение от това да те видя отново ", написа Ватанабе.

В БФХГ се получи и писмо от президента на Европейската гимнастика Фарид Гайбов до Илиана Раева:
“Уважаема г-жо Раева, от името на Европейската гимнастика Ви приветствам за преизбирането като президент на БФХГ.
Вашите неизчерпаеми лидерски умения и пристрастеността Ви да създавате шедьоври на килима за художествена гимнастика ще не престават да носят огромни триумфи на гимнастиката в България.

Винаги е наслаждение за нас, като управителното тяло на гимнастиката в Европа, да си спомагаме с доста опитни федерации като тази, която Вие ръководите.

Уверен съм, че фамилията на Европейската гимнастика ще се събира в България за доста хубави събития и ще се възхищава на равнището на тяхната организация.

Желая Ви голям триумф в активността Ви по време на третия мандат от президентството Ви. Надявам се, че въпреки всичко ще имаме няколко благоприятни условия да срещнем на гимнастически събития преди Европейското състезание по художествена гимнастика, което ще се организира във Вашата страна през 2021 година ", се споделя в писмото на Фарид Гайбов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР