Президентът на ФИА и бивш спортен директор на Ферари Жан

...
Президентът на ФИА и бивш спортен директор на Ферари Жан
Коментари Харесай

Бивш шеф във Ферари обясни причините за раздялата на тима с Фетел

Президентът на ФИА и някогашен състезателен шеф на Ферари Жан Тод даде своето пояснение за какво Себастиан Фетел не завоюва купа във Формула 1 със Скудерията. Германецът дойде в Маранело през 2015 година с концепцията да повтори триумфа на своя идол Михаел Шумахер. Това обаче не се случи. Според Жан Тод който бе началник на отбора в годините, когато Шумахер печелеше, главната причина е в неналичието на единение през днешния ден. Французинът счита, че при започване на века екипът е бил обединен и обединен и в положителни, и в неприятни дни, а в последните десетина години не е тъкмо по този начин.

Резултатът, добър или неприятен, постоянно има своето пояснение ", съобщи Тод.
„ Заедно с Михаел – всички дружно – постигнахме толкоз огромен триумф, тъй като имахме доста обединен, мощен екип и се подкрепяхме един различен – повече в сложните моменти, в сравнение с в положителните дни”, добави той в изявление за Скай Спортс.
Тод евентуално в никакъв случай няма да не помни по какъв начин Михаел съобщи, че си потегля, в случай че французинът бъде уволнен в края на 1998 година, когато медиите в Италия желаеха главата му.

„ Лесно е да сме дружно, когато всичко върви добре, само че мощният моряк си проличава в бурното море. Когато се окажехме в стихия, всички бяхме дружно в лодката и мисля, че точно това носи разликата.”

Jean Todt: "Schumacher dönemi ile Vettel dönemi Ferrari çok farklı” https://t.co/RT8AowVQk5 #F1
— F1tr.com (@F1trcom) May 23, 2020
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР