Президентът на Европейската футболна асоциация (УЕФА) Александър Чеферин нарече идеална

...
Президентът на Европейската футболна асоциация (УЕФА) Александър Чеферин нарече идеална
Коментари Харесай

Шефът на УЕФА доволен от организацията на финала в Лига Еворпа

Президентът на Европейската футболна асоциация (УЕФА) Александър Чеферин назова идеална организацията на финала в шампионата Лига Европа и добави, че не схваща претенциите на британските почитатели. Това сподели самият той по време на финала Челси - Арсенал нощес, който се игра в Баку (Азербайджан) и приключи 4:1.

" Пристигнах много време преди самата среща и имах опция да огледам и да се срещна добре с детайлите към самия край в Лига Европа. В последна сметка всичко за мене преди срещата изглеждаше добре, дори чудесно и доста гостоприемно. Не виждам аргументи за каквито и да било искания. Може би ден след края на мача ще имаме ясна картина, съобщи Чеферин.

President Ilham Aliyev received delegation led by @UEFA President Aleksander Ceferin. https://t.co/WdaPrTlXS2 pic.twitter.com/murtZLsRfD
— Nargiz Gurbanova (@GurbanovaNargiz) 29 май 2019 година Той изрази изненадата си от недоволството на доста британски последователи, които преотдадоха или продадоха билетите си за финала поради проблеми с логистиката, напредването или пък високата пакетна цена, която се получава за едно такова пътешестване.

" Ако приказваме почтено, не разбирам претенциите в тази посока, не виждам никакви компликации. Разбира се, за всеки човек от Европа е доста по-лесно да си купи билет и да си резервира хотел в Лондон или Рим, в сравнение с в Баку или Билбао да вземем за пример. Но това не значи, че ние би трябвало да забраним на тези градове да се кандидатират и да получават значими мачове. Все отново нали приказваме, че футболът е за всички, означи словенският президент на УЕФА.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР