Президентът на Баскетболната федерация на Северна Македония Перо Антич коментира

...
Президентът на Баскетболната федерация на Северна Македония Перо Антич коментира
Коментари Харесай

Перо Антич за новата лига: Събираме три отбора от България

Президентът на Баскетболната федерация на Северна Македония Перо Антич разяснява възможното основаване на взаимна лига, в която да вземат присъединяване тимове от Балканите. Бившият състезател на Лукойл Академик съобщи, че концепцията е да се извикат три тима от България за новата лига.

" Това е забавен план, който към момента е в начален етап. Не мога даже да кажа, че се водят договаряния. Това са просто предварителни диалози. Идеята е да се съберат по три тима от България и Северна Македония, както и два от Северна Гърция, тъй че пътуването да не излезе дълго. Има обаче доста фактори, един от които е COVID-19, тъй че не знам какъв брой е допустимо да приключим концепцията за началото на идващия сезон. Това, което ме прави откровено благополучен е, че доста от македонските тимове демонстрираха сериозен интерес да вземат участие в това съревнование ", сподели Антич пред ekipa.mk.

Преди към седмица Антич бе споделил, че от родното ни състезание възможни участници в новата лига биха били Левски Лукойл и Берое.  Левски Лукойл, Берое и два клуба от Гърция в новата лига на Балканите

Снимка: ekipa.mk
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР