Президентът на Барселона Жоан Лапорта за пореден път бе принуден

...
Президентът на Барселона Жоан Лапорта за пореден път бе принуден
Коментари Харесай

Лапорта: Напредваме адекватно в преговорите с Меси

Президентът на Барселона Жоан Лапорта за следващ път бе заставен да разяснява по какъв начин вървят договарянията за нов контракт със звездата на Лионел Меси. Той разгласи, че клубът напредва съответно в диалозите с аржентинеца и неговите представители.

" Поздравих Лео, несъмнено, за извоюваната Копа Америка. Той е доста благополучен, всички сме доста щастливи. Радвам се за Лео, тъй като той съумя да върне Аржентина в елита. Е, Лео и съотборниците му го направиха, веселя се и за Серхио Агуеро. Радвам се и за фамилията на Лео и за Барса, тъй като той е обичан, приет и всички му се възхищават “, показа Лапорта.

" Напредваме съответно в договарянията. Всички във футбола са щастливи, че Меси завоюва Копа Америка, той го заслужаваше. Много е вълнуващо да видиш по какъв начин най-хубавият футболист във футболната история се вълнува от спечелването на тази купа “, добави той.

" Беше доста прочувствено да го забележим по какъв начин плаче. Всички ние плакахме от наслада дружно с него. Победата на „ Маракана “ е нещо, което ще остане в историята “, сподели още Жоан Лапорта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР