Президентът на Барселона Жоан Лапорта за пореде път засегна темата

...
Президентът на Барселона Жоан Лапорта за пореде път засегна темата
Коментари Харесай

Лапорта за Меси: Той знае, че вратите на Барселона са отворени за него

Президентът на Барселона Жоан Лапорта за пореде път засегна тематиката Лионел Меси и възможното завръщане на аржентинеца на “Камп Ноу ” през лятото. Договорът на международния първенец завършва през лятото и той ще стане свободен сътрудник, което отваря опция за каталунците. Те обаче не са в по никакъв начин преференциална позиция, защото би трябвало да понижат с към 200 милиона евро разноските си за заплати след края на сезона, с цел да могат да се вместят в тавана, подложен от Ла Лига. 
 Има 50 % късмет Лео Меси да се завърне в Барселона, счита Агуеро Има 50 % късмет Лео Меси да се завърне в Барселона, счита Агуеро
“Трябва да намеря метод да подобря връзките на Меси с Барса. Той знае, че вратите на клуба са отворени за него, само че ще забележим какво ще стане. Меси е най-хубавият състезател в историята, както и най-важният в историята на Барселона. Все отново би трябвало да бъда деликатен в това, което споделям, тъй като той въпреки всичко е състезател на ПСЖ и би трябвало да почитам това. Когато пристигнах в клуба, открих едно тежко завещание, ситуацията не беше положително и трябваше да взема решение, от което не съм удовлетворен, ” съобщи Лапорта.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР