Президентът на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова вярва, че всички

...
Президентът на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова вярва, че всички
Коментари Харесай

Стефка Костадинова: Чакам постижения от всички на Олимпийските игри

Президентът на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова има вяра, че всички родни представители имаш късмет за положителни достижения на Олимпиадата в Париж.

Тя даде началото на.

" От няколко Олимпиади към този момент има тим на бежанците. МОК сътвори фондация за бежанците, която подтиква хора в риск, неволя и неравностойно състояние. Ние сме един от първите национални олимпийски комитети, който започва тази стратегия. Трябва да оказваме помощ на тези хора ", показа тя след събитието.

Пловдивчанката отличи ролята на дамите в света на спорта.

" Ролята на дамите в спорта е доста значима. През 2008 година бях наградена с приз " Жените в спорта " в тима на Европа на гала в Йордания от някогашния президент на МОК Жак Перо ", добави тя.

Олимпийската медалистка показа и упованията си за идните Олимпийски игри.

" Смятам, че всяка една покрита квота за България е триумф, само че по-късно идва по-тежкото. Ние сме дребна страна с кадърни хора. Заслужаваме да бъдем №1. Пожелавам на сътрудниците, които ще вземат участие, да бъдат във върхова спортна форма. Стискам им палци. Дано чуем повече пъти българския химн, те го заслужават. Дори и да са малко спортистите, те ще бъдат качествени. Чакам достижения от всички, няма любимци ", добави тя.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР