Президентът на Българската федерация по таекуондо Слави Бинев, бе избран

...
Президентът на Българската федерация по таекуондо Слави Бинев, бе избран
Коментари Харесай

Слави Бинев избран за президент на Про-Таекуондо за Европа

Президентът на Българската федерация по таекуондо Слави Бинев, бе определен за президент и на Европейската континентална професионална таекуондо асоциация. Това е следващото високо самопризнание, което получава Бинев за приноса си към развиването на бойния спорт. Добрата вест пристигна от Южна Корея, единствено месеци, откакто бе определен за вицепрезидент на Световната професионална федерация.

Активността в развиването на таекуондо, даже и в миг на застои в спорта, е единствено една от аргументите наклонила везните при избора на Бинев, пред останалите номинирани за поста, измежду които майстори на спорта от най-голям сан, представляващи извънредно мощни страни.
 БФТ и НСА влязоха в историята с първото онлайн съревнование по таекуондо
БФТ и НСА влязоха в историята с първото онлайн съревнование по таекуондо

Страхотната другарска атмосфера не попречи на сериозния метод и отношение на участниците

Доверието, което родината на таекуондо - Корея ни засвидетелства, изрично излиза от границите на страната ни, поверявайки на президента на БФТ, управлението на професионалното таекуондо на целия континент - Европа. Тази висока чест идва, единствено дни, откакто Световната централа разгласи старта на реализирането на световна онлайн таекуондо платформа, като новаторски метод, в който основна роля има Слави Бинев, който е и член на Борда на Директорите на KUKKIWON.

В резултат на заслугите на страната ни в приноса за развиване и разпространение на олимпийската бойна дисциплинираност в международен мащаб, президентът на родната федерация по таекуондо, единствено за 3 години, заслужи вицепрезидентски пост в международната професионална федерация, Президент на Европейската Континентална Про- Таекуондо Асоциация, както и абсолютния казус - първият човек с не корейски генезис в управлението на Световната таекуондо централа - KUKKIWON.

Тази седмица следва сключване и на формалното съглашение сред Световната Професионална Федерация и Европейската, в лицето на новоизбрания президент Слави Бинев.
 Български принос в нововъведения на международното таекуондо
Български принос в нововъведения на международното таекуондо

Страната ни, в лицето на Слави Бинев, е ангажирана интензивно с процеса по създаването и реализацията на новаторската платформа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР