Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева покани

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева покани
Коментари Харесай

Раева: Предстои ни тежка битка, момичетата са готови

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева предложения всички фенове в „ Арена Армеец ” в София на Световната купа, с цел да поддържат родните състезателки в идното им тестване, написа
 
Състезанието, което ще се състои от 12 до 14 април, ще се излъчва напълно онлайн по NOVA SPORT, а част от конкуренцията в събота и неделя ще можете да гледате и по NOVA. Много любопитни материали за Световната купа ще откриете и в GONG.BG.
 
Илиана Раева беше посетител в , в което описа повече детайлности за представянето на грациите в Пезаро, Италия. Ансамбълът завоюва сребро в многобоя, а Боряна Калейн бронзов орден в многобоя.

 
„ Всички са доста щастливи, в последните три дни до през днешния ден, изживяхме доста страсти и поради интернационалния шампионат София Къп, на който спечелихме общо 18 медала. За десерт спечелихме сребърен орден на ансамбъла и бронз на Боряна, което е много-много огромен триумф ”, показа Илиана Раева.
 
„ Разговарях с Весела Димитрова и тя сподели, че съдийството в Италия е било фантастично, тъй като ни дадоха тъкмо толкоз за компликация, колкото изиграхме. Русия постоянно ни е подкрепяла в последните години. За нас този старт беше доста значим, тъй като е първи старт за ансамбъла. Всички мнения на експертите са, че имаме доста мощни гимнастички. ”-->
 
„ Един ваш сътрудник назова девойките диаманти, толкоз са разнообразни и ярки, че настина са диаманти. Националният тим на България е обвързван с доста огромен труд и ние би трябвало да ги възпитаваме в това отношение. Състезателят би трябвало да се възпитава, да се състезава. Но когато отидеш на съревнование, тогава е единствено логика на психиката. ”
 
„ Всички наши фенове би трябвало да чакат театър от най-силните в света. Момичетата са пределно мобилизирани, знаят, че следва една доста тежка година. Всички експерти от началото на година разясняваме един фрапантен прогрес от всички тимове, няма по-хубаво от мощна конкуренция, от доста страни. Момичетата ще се опитат да покажат най-хубавото от себе си. Много тежка борба ”, добави още Раева.
 
„ Едно от най-силните ми качества през годините е била моята убеденост, само че в последно време доста мощно се вълнувам, безусловно се раздрусва тялото ми от девойките и ансамбъла, само че аз съм си приела кармата и би трябвало да давам доста кураж и сили. ”
 
Илиана Раева, както и част от гимнастичките от националния отбор, взеха присъединяване във кино лентата на Мариян Вълев „ Лошо момиче ”. президентът на БФХГ показа: „ Когато Мариян Вълев пристигна в залата и ми описа сюжета на кино лентата и ме помоли, нямаше по какъв начин да откажа. Още повече, че във кино лентата взе участие дъщерята на Камелия Игнатова, момиче, което аз познавам от доста години ”, разяснява още Илиана Раева.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР