Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева блесна

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева блесна
Коментари Харесай

Илиана Раева блесна на корицата на списание за ВИП клиенти

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева блесна на корицата на списанието Millennium Millionaire.

Изданието, което се популяризира единствено за ВИП клиенти в ОАЕ, Дубай, Абу Даби и в някои ВИП ложи на летищата в ОАЕ, отдели доста особено място за Раева, като й посвети първите си 6 страници. Дигиталният формат се популяризира на няколко хиляди клиенти, които са ВИП клиенти.

Лично вицепрезидентът класното и лъскаво списание Ашраф Заок на участва на срещата за изявлението. Негов водещ бе Шерийн Шабнам, която удиви с невероятните си знания за триумфите на българската художествена гимнастика и спечелването на олимпийската купа. Тя с детайлности знаеше всичко за спортния път на госпожа Раева, като началник на БФХГ, както и за персоналния ѝ живот.

Нашето златно момиче и сполучлив началник се оказа, че доста е впечатлила със своята професионална и персонална история. Илиана Раева провокира голям интерес в присъстващите на изявлението дами и господа, които отредиха най-видното място за нея в елитното списание. Разговорът приключи с заричане, че остава отворен и за в близко бъдеще.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР