Президентът на Българската федерация по гимнастика Красимир Дунев приветства всички

...
Президентът на Българската федерация по гимнастика Красимир Дунев приветства всички
Коментари Харесай

Конгрес на Европейската гимнастика в София

Президентът на Българската федерация по гимнастика Красимир Дунев приветства всички присъстващи на 30-ия Конгрес на Европейската гимнастика, който стартира през днешния ден в хотел " Маринела " в София.

" От името на Българската федерация по гимнастика бих желал да ви поздравявам на 30-ия Конгрес на Европейската гимнастика в София. Бих желал да ви благодаря предоставената опция още веднъж да организираме този влиятелен конгрес. Ще създадем всичко по силите си да се чувствате добре пристигнали, да се чувствате като вкъщи си. Бих желал да благодаря на личния състав на Европейската гимнастика за
помощта, която ни оказах при организацията на този конгрес.  Бих желал да благодаря на Организационния комитет и на всеки, който взе участие в организацията. Бих желал да благодаря на всички Ви за това, че сте тук ", съобщи Красимир Дунев.

В София е цялото управлението на Европейската централа отпред с президента Фарид Гаибов, който е министър на спорта на Азербайджан. Сред делегатите е и Мариана Василева, дълготраен основен треньор на азербайджанския народен тим по художествена гимнастика. Сега българката е заместник-министър на спорта в някогашната руска република.

От българската страна в залата участват Илиана Раева, президент на БФХГ, Росина Атанасова, общоприет секретар на централата, Християна Тодорова, член на Техническия комитет по художествена гимнастика към Европейската федерация. Спортната аеробика и спортната акробатика са показани надлежно от Димитрина Къндева, президент на Съюза по аеробика и от Николай Иванов - членове на Техническите комитети на своите дисциплини в Европейската гимнастика. Делегати от българската федерация по скокове на батут са Стоян Димитров, президент на централата и Мариела Стойчева, общоприет секретар. 

Сред формалните посетители са трикратната международна шампионка по художествена гимнастика и вицепрезидент на Търговска колегия по художествената гимнастика в Международната федерация и вицепрезидент на БФХГ Мария Петрова, Николина Христова, член на Търговска колегия по акробатика към ФИГ и Невяна Владинова, втори вицепрезидент на БФХГ.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР