Президентът на българската федерация по баскетбол Георги Глушков говори след

...
Президентът на българската федерация по баскетбол Георги Глушков говори след
Коментари Харесай

Георги Глушков: Везенков трябва да прояви още малко търпение

Президентът на българската федерация по баскетбол Георги Глушков приказва след церемонията " Спортист на годината ", на която за №1 за втора поредна година беше определен Александър Везенков. Глушков показа, че крилото би трябвало да прояви още малко самообладание в Сакраменто. 

" Да не се тормози, да има религия в себе си и да работи интензивно. Смятам, че нещата ще се случат както желае той. Това е огромен триумф, а и е доста задължаващ. Ние ще опитаме да зарадваме тези, които обичат баскетбола. Връщат се много мои мемоари. Особено, когато чакаш треньора да те пусне, а той не го прави ", показа Глушков. 

" Колкото по-високо стигне един състезател, толкоз по-трудно става за него. Става самичък и би трябвало да се бори с доста компликации. Залогът е огромен и би трябвало да се бори с доста компликации. Трябва доста самообладание. Ние сме зад него. Смятам, че той би трябвало да прояви още малко самообладание. Забелязвам, че 2/3 от тези, които са ставали MVP на Евролигата много ги изтезават. Трябва му още малко самообладание ". 

" Явно баскетболът е доста известен спорт. Особено НБА. Надявам се това да помогне ", сподели той. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР