Президентът на Българска федерация по плувни спортове Георги Аврамчев се

...
Президентът на Българска федерация по плувни спортове Георги Аврамчев се
Коментари Харесай

Плуването гони 8 квоти за олиимпийските игри в Париж

Президентът на Българска федерация по плувни спортове Георги Аврамчев се надява на осем олимпийски квоти за Игрите в Париж 2024 година.

" Моето предпочитание е да вземем осем квоти за Париж. Имаме и две щафети, които са покрай присъединяване. На прав път сме и резултатите го демонстрират. Идва доста качествено потомство. Климатът в тима е съвършен. Планираме лагери отвън България, по избор плувците, които учат в Съединени американски щати, може да пресечен образованието за една година, с цел да се готвят целеустремено за Олимпиадата ", разяснява Георги Аврамчев на конференция през днешния ден.

Треньорът на националния тим Кристиян Минковски чака мощни резултати от тримата български представители на Световното състезание във Фукуока, което стартира на 23 юли.

" Подготовката върви по проект. Вярвам, че състезателите ще реализиран мощни резултати и оттова и ще положителни класирания ", сподели Минковски.

Той добави, че един от участниците на шампионата във Фукуока Йосиф Миладинов идва в неделя, здрав е и от него се чака мощно показване в Япония.

Другите двама участници Любомир Епитропов и Габриела Георгиева се надяват да показват България по най-хубавия метод на Световното състезание.

" Надявам си да зарадваме близки, другари и фенове на плуването ", сподели Епитропов.

" Не съм желая да се товаря с непотребни упования, уповавам се да си подобря времената ", добави Георгиева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР