Президентът на Българска федерация бокс, Красимир Инински, ще вземе участие

...
Президентът на Българска федерация бокс, Красимир Инински, ще вземе участие
Коментари Харесай

Красимир Инински присъства на конгреса на ИБА в Истанбул

Президентът на Българска федерация бокс, Красимир Инински, ще вземе присъединяване в изключителния конгрес на Международната асоциация ИБА, оповестиха от централата.

Той дойде в Истанбул, където през днешния ден започва двудневното съвещание на централата. В него ще вземат участие представители на 150 страни от 5-те континентални федерации.

В Турция ще бъде определен президента на ИБА. Освен това ще бъдат разисквани и промените, осъществени досега във федерацията. Също по този начин ще бъдат препоръчани и нови дейности, които да се извършат през идната година, с които организацията да отговори на условията на Международния олимпийски комитет (МОК). Целта е боксът да извърши рекомендациите и да резервира олимпийския си статут в Комитета и за Олимпийските игри в Лос Анджелис през 2028 година

По-рано през днешния ден от федерацията оповестиха, че националите Радослав Росенов и Ергюнал Себахтин ще вземат присъединяване на влиятелен интернационален лагер в Мадрид.

Носителят на Купа „ Странджа “ и Европейски първенец за мъже до 22 години Радослав Росенов (60 кг), дружно с бронзовия медалист от шампионата на Стария континент в тази възраст Ергюнал Себахтин (48 кг), отпътуваха за Мадрид. В испанската столица те ще бъдат част от камп и ще могат да се готвят за Европейското състезание за мъже в Армения, което стартира на 21-ви май.

Националите ни ще бъдат водени от треньора Борислав Бояджиев. Поканата идва от испанската федерация по бокс. Лагерът се обрисува да е доста потребен, поради мощната конкуренция и опцията за съществени спаринги, които да се проведат с боксьори от други водещи страни.

„ Много сме удовлетворени от опцията да упражняваме тук. Условията са съвършени, имаме всичко належащо, с цел да мислим единствено за тренировки, спаринги и възобновяване “, сподели при идването на националите ни в Мадрид Борислав Бояджиев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР